Nieuws

Try-out concert Muziekvereniging Juliana samen met CMV De Bazuin

Try out concert Muziekvereniging Juliana samen met CMV De Bazuin Meppel

Het najaar van 2024 belooft een spannend muzikaal seizoen te worden voor het A-orkest van Muziekvereniging Juliana! Op 9 november staat namelijk hun deelname aan het prestigieuze concours in Hoogeveen op de planning. Om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen, organiseert het orkest een bijzonder try-out concert. En daar wil je bij zijn!

Op zaterdag 12 oktober geeft het A-orkest van Juliana, onder leiding van Sandra Mulder, een spectaculair dubbelconcert samen met het A-orkest van CMV De Bazuin uit Meppel. Dit orkest staat onder leiding van René Bos, een naam die voor muziekliefhebbers in Den Ham zeker bekend zal klinken. Ook CMV De Bazuin bereidt zich vol enthousiasme voor op hun deelname aan het concours in Hoogeveen.

Een unieke samenwerking. Twee toporkesten, één avond vol muziek, spanning en energie! Tijdens dit concert zullen beide orkesten hun concoursprogramma’s presenteren. Dit is niet alleen een prachtige kans voor de orkesten om hun muzikale talenten te laten horen, maar ook een feest voor het publiek. De samenwerking tussen deze orkesten belooft een avond vol hoogtepunten, waarin de liefde voor muziek centraal staat.

Kom genieten! Het concert vindt plaats in ’t Muziekgebouw van Muziekvereniging Juliana aan de Slingerweg 3 in Den Ham. De avond begint om 20:00 uur en de toegang is gratis. Dit is dé kans om een voorproefje te krijgen van wat beide orkesten te bieden hebben op het concours in november.

Laat je meeslepen door de klanken van deze muzikale topformaties en kom het enthousiasme van de muzikanten zelf ervaren. Muziek die je raakt, een avond die je niet wilt missen!

We zien je graag op 12 oktober om 20:00 uur in ’t Muziekgebouw. Kom luisteren, kom genieten, kom aanmoedigen! Tot dan!