Nieuws

Najaarsconcerten 2024 Muziekvereniging Juliana

Najaarsconcerten 2024 Muziekvereniging Juliana

Op 25 en 26 oktober is het weer zover! Muziekvereniging Juliana uit Den Ham nodigt u uit voor twee muzikale avonden tijdens hun jaarlijkse najaarsconcerten. Dit evenement belooft een spektakel te worden dat u absoluut niet mag missen!

Vrijdag 25 oktober: Jeugdnajaarsconcert
De jeugdafdeling van Muziekvereniging Juliana laat zich van haar beste kant zien tijdens het jeugdnajaarsconcert. Het talent spat van het podium met optredens van de slagwerkgroep, het B- & C-orkest, en natuurlijk de allerkleinste sterren: de jongste majorettes. Een avond vol vrolijke klanken, ritmes en verrassingen, waar de passie voor muziek vanaf spat! Het concert start om 19:30 in ’t Muziekgebouw in Den Ham. Kom en geniet van de jonge talenten van de toekomst!

Zaterdag 26 oktober: Groot najaarsconcert
De zaterdagavond wordt gevuld met de indrukwekkende klanken van het A-orkest, de dynamische beats van de malletband, en de sprankelende optredens van de majorettes. Het A-orkest geeft alvast een voorproefje van hun stukken voor het concours op 9 november in Hoogeveen. Gegarandeerd een muzikale ervaring van topklasse! De avond begint om 20:00, eveneens in ’t Muziekgebouw in Den Ham.

De toegang is beide avonden geheel gratis! Zorg dat u erbij bent en beleef deze muzikale avonden vol energie, talent en spektakel. Muziekvereniging Juliana kijkt uit naar uw komst!